Μας ελάτε σε επαφή με
shine

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-18662236060

WhatsApp : +8613962269198

Γραμμή Παραγωγής

Η διαδικασία παραγωγής του εργοστασίου αρχίζει με ποικίλα πιάτα χάλυβα και κατασκευάζεται στο τελειωμένο ψαλίδι. Ο χάλυβας είναι διαθέσιμος σε ποικίλους υψηλούς και χαμηλούς βαθμούς και είναι ελεύθερα επιλέξιμος από το customer.such ως Κίνα 9cr, 9crGoMoV, Ιαπωνία SUS440C, Ιαπωνία hitach 440C, Ιαπωνία Vg1, Ιαπωνία Vg10, ATS314. Σουηδία DAMAS. Τα διαφορετικά υλικά έχουν επιπτώσεις στην οξύτητα και τη διάρκεια της λεπίδας, και η σταθερότητα και η αντίσταση διάβρωσης των καλών υλικών θα είναι καλύτερες. Σύμφωνα με το αίτημα του πελάτη, θα αποκόψουμε τη λεπίδα κάθε ψαλιδιού από το λέιζερ.

Zhangjiagang City Jincheng Scissors Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Το εργοστάσιο έχει περισσότερες από 100 φόρμες λαβών, κάθε φόρμα αντιπροσωπεύει μια διαφορετική μορφή λαβών. Οι πελάτες μπορούν να διαλέξουν τι συμπαθούν από τις υπάρχουσες λαβές μας, ή παρέχουν τα δείγματα ή τα σχέδια που θέλουν. Το εργοστάσιο θα σχεδιάσει τα τρισδιάστατα σχέδια. Ελέγξτε τη μορφή πρώτα με το στερεό σχέδιο. Κατόπιν κάνετε τη φόρμα. Το μέρος λαβών είναι πολύ λεπτό, το συναίσθημα του πιασίματος δάχτυλων είναι πολύ σημαντικό, και η προτίμηση αγοράς είναι διαφορετική, το οποίο απαιτεί την επαναλαμβανόμενες δοκιμή και την επικοινωνία.

Zhangjiagang City Jincheng Scissors Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Μετά από την ανίχνευση από τους επαγγελματίες, σύρετε τη μορφή του προϊόντος που απαιτείται από τον πελάτη, και έπειτα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του υλικού. Χρησιμοποιήστε έναν κόπτη λέιζερ για να αποκόψετε τις λεπίδες. Χαρακτηρίζεται από τη γρήγορη ταχύτητα επεξεργασίας. Η μορφή του κεφαλιού κοπτών είναι ευκολότερη να επιβεβαιώσει και να ελέγξει.

Zhangjiagang City Jincheng Scissors Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Zhangjiagang City Jincheng Scissors Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

Χρησιμοποιήστε έναν προηγμένο μύλο για να ελέγξετε τη λειότητα και το πάχος του κεφαλιού κοπτών. Όχι μόνο η ομοιομορφία του προϊόντος μπορεί να ελεγχθεί, αλλά και η λειότητα του τελικού προϊόντος μπορεί να επιτευχθεί ευκολότερα. Αποφύγετε το uncontrollability της παραδοσιακής χειρωνακτικής χειροτεχνίας. Η ακρίβεια και η ποιότητα των προϊόντων έχουν βελτιωθεί πολύ. Συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής τα δύσκολα προϊόντα είναι επίσης εφικτά.

CNC οι κεντρικές τρύπες κατεργασίας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ολοκληρώσουν ποικίλες μεγάλης ακρίβειας θέσεις τρυπών. Η αυτόματη αδιαβροχοποίησης θέση τρυπών αδιαβροχοποίησης εργαλείων αυτόματη, έναντι της παραδοσιακής χειρωνακτικής διάτρησης, είναι μια σημαντική σημαντική ανακάλυψη στην τεχνολογία. Η ομαλότητα της θέσης τρυπών, τα πρότυπα του μεγέθους, και το κατακόρυφο είναι όλα ανέφικτες με το χέρι. Κάνετε κάθε ψαλίδι ένα όργανο ακρίβειας.

Zhangjiagang City Jincheng Scissors Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

Η χρησιμοποίηση ενός μεγάλης ακρίβειας μύλου για να αλέσει τη λεπίδα μπορεί ακριβώς να ολοκληρώσει τη μορφή της λεπίδας με ποικίλους τρόπους. Ο μεγάλης ακρίβειας έλεγχος στοιχείων αποφεύγει εντελώς το uncontrollability της χειρωνακτικής λειτουργίας. Ο ακριβέστερος έλεγχος στοιχείων καθιστά το λάθος κάθε προϊόντος μικρότερο. Η μεταβλητή μορφή έχει γίνει επίσης απλούστερη. Η χρήση των προηγμένων μύλων ακρίβειας όχι μόνο βελτιώνει την ποιότητα των προϊόντων, αλλά και σπάζει την εμφάνιση. Το ψαλίδι είναι λεπτό και όμορφο όπως τις τέχνες, και η ποιότητα είναι ομοιόμορφη και σταθερή.

Zhangjiagang City Jincheng Scissors Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

Έναντι της προηγούμενης κουραστικής χειρωνακτικής στίλβωσης. Η εισαγωγή των μηχανικών γυαλίζοντας μηχανών στο εργοστάσιο όχι μόνο καθιστά την παραγωγή φιλικότερη προς το περιβάλλον, αλλά και μειώνει πολύ την εργασία, και τα πλεονεκτήματα των μηχανημάτων είναι πιό ομοιόμορφα. Η τελειωμένη επιφάνεια είναι τελειότερη.

Zhangjiagang City Jincheng Scissors Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6

Χρησιμοποιούμε τις μηχανές λέιζερ για να χαρακτηρίσουμε το ψαλίδι, και οι πελάτες πρέπει μόνο να παρέχουν το έργο τέχνης. Μπορούμε να χαρακτηρίσουμε το ogo των πελατών μας δεδομένου ότι θέλουν。

Zhangjiagang City Jincheng Scissors Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 7

 

OEM / ODM

Υπάρχουν διάφορα εμπορικά σήματα κάτω από το εργοστάσιο, και τώρα το κύριο εμπορικό σήμα είναι «狐 HSH «. Αυτό το εργοστάσιο εμπορικών σημάτων έχει προωθηθεί για πολλά χρόνια. Κυρίως αντιμετωπίστε την ασιατική αγορά και έχει μια καλή φήμη. Τα εργοστάσια μπορούν επίσης να συνεργαστούν με το cOem και το ODM.

Zhangjiagang City Jincheng Scissors Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

 

 

Για το ψαλίδι: Η άμεση διαφορά είναι μορφή και χρώμα. Βαθύτερος. Μπορεί να διακριθεί από τη διαδικασία υλικού και παραγωγής του ψαλιδιού. Από μια προοπτική πωλήσεων. Εκτός από τη διάκριση της μορφής του ψαλιδιού. Είναι επίσης απαραίτητο να αναλυθεί η διάρκεια και η πρακτικότητα του ψαλιδιού. Οι διαφορετικές μορφές του ψαλιδιού έχουν τις διαφορετικές λειτουργίες και τις διαφορετικές τέμνουσες μεθόδους χρήσης.

 

 

Εξαρτήματα ψαλιδιού: Τα ιαπωνικά εξαρτήματα, όπως οι βίδες, έχουν την υψηλότερη ακρίβεια και τη σχετικά απλή επεξεργασία επιφάνειας, και είναι γενικά βασισμένα στα επεξεργασμένα στη μηχανή αρχικά χρώματα. Οι κορεατικές βίδες είναι πιό έξοχες στο χρώμα και το ύφος, συμπεριλαμβανομένων των διαμαντιών, γλυπτικές, κόλλα, νεφρίτης, και ούτω καθεξής. Οι κινεζικές βίδες έχουν περισσότερα πλεονεκτήματα στην τιμή, και σχετικά λίγοι περισσότερα έξοχα προϊόντα. Μπορούμε να παρέχουμε όλα τα ανωτέρω εξαρτήματα. Ακριβώς η τιμή είναι διαφορετική. Εξαρτάται από τον πελάτη να αποφασιστεί ποιος ένας στη χρήση. Και το εργοστάσιο μπορεί να προσαρμόσει ορισμένες μορφές, παραδείγματος χάριν, συμπεριλαμβανομένου του εμπορικού σήματος του πελάτη και ούτω καθεξής. Όλες αυτές οι επιλογές είναι βασισμένες στις απόψεις φιλοξενουμένων. Μπορούμε να βοηθήσουμε τους φιλοξενουμένους με την ανάλυση. Οι ελάχιστες ποσότητες διαταγής σε αυτό το τμήμα δεν μπορούν να περιγραφούν ένα προς ένα. Επειδή τα διαφορετικά προϊόντα διατάζονται σε διαφορετικές ποσότητες.

 

Zhangjiagang City Jincheng Scissors Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

 

Από την επεξεργασία επιφάνειας του ψαλιδιού: να στρώσει με άμμο και στίλβωση. Τα δημοφιλέστερα χρώματα για το χρώμα είναι επένδυση τιτανίου, τα χρώματα έχουν αυξήθηκαν χρυσός, χρυσός, καλάθι, ανοικτό μπλε, πράσινος, ρόδινος, πορφυρός, μαύρος, χρώματα ουράνιων τόξων. Η τιμή είναι μέτρια, και το χρώμα είναι σχετικά σταθερό, και δεν είναι εύκολο να εξασθενίσει. Το τιτάνιο βαθμού περιλαμβάνει επίσης κάποιο υψηλό σημείο, λίγο που καθαρίζεται. Αλλά η τιμή είναι υψηλή. Και το τεφλόν, αυτό είναι λίγο όπως ένα χρώμα. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι τα χρώματα μπορούν να επιλεχτούν κατά βούληση. Το χρώμα είναι συνήθως σταθερό και δεν μειώνεται από εύκολα. Αλλά έναντι του τιτανίου. Αυτό το χρώμα είναι λίγο παχύτερο και λίγο χαμηλότερο στη σκληρότητα. Αυτή τη στιγμή, η καλύτερη επεξεργασία χρώματος είναι αυτά τα δύο.

 

 

Χρώμα τιτανίου

Zhangjiagang City Jincheng Scissors Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2


 

 

Από την άποψη των υλικών ψαλιδιού, τα υλικά διαθέσιμα σήμερα στο εργοστάσιό μας είναι: Κίνα 9cr, 9crGoMoV, Ιαπωνία SUS440C, Ιαπωνία Hitach 440C, Ιαπωνία Vg1, Ιαπωνία Vg10, ATS314. DAMAS, Σουηδία. Θα εκτελέσουμε SGS και άλλες δοκιμές πρίν αποθηκεύουμε κάθε batch υλικού. Εγγυώμαστε την αυθεντικότητα του υλικού ψαλιδιού που παρέχεται από το εργοστάσιό μας.

 

 

Zhangjiagang City Jincheng Scissors Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3


 

Το ψαλίδι έρχεται σε ποικίλες μορφές: εκτός από τις υπάρχουσες μορφές μας, μπορούμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να προσαρμόσουν. Οι υπάρχουσες μορφές μας μπορούν να αντιστοιχηθούν το εμπορικό σήμα σας. Αυτή τη στιγμή, το εργοστάσιό μας έχει περισσότερες από 100 μορφές φορμών. Αλλά για την αγορά, αυτό δεν είναι αρκετό. Δεν μπορούμε να βοηθήσουμε τους πελάτες να αποφασίσουν σχετικά με το ύφος. Επειδή οι διαφορετικές αγορές έχουν τα διαφορετικές χόμπι και τις συνήθειες. Σας χρειαζόμαστε για να περιγράψουμε το προϊόν χρειάζεστε, και υποβάλλετε ένα αίτημα για το προϊόν που χρειάζεστε. Κατόπιν κάνετε μια ανάλυση. Εάν δεν ενδιαφέρεστε για τις υπάρχουσες μορφές μας. Μπορούμε να καταστήσουμε τα δείγματα βασισμένα στα δείγματα ή τα σχέδια που παρέχετε, αλλά θα πάρουν τον περισσότερη χρόνο και εργασία, τους υλικούς πόρους και τα χρήματα. Θα υπάρξουν μερικές δαπάνες φορμών, χαιρετίζουμε την προσαρμογή.

 

 

Zhangjiagang City Jincheng Scissors Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4


 

Κρινοντας από την επεξεργασία του ψαλιδιού: Η τεχνολογία μας είναι στενή στην Ιαπωνία, και η λεπίδα είναι κυρτή, και τα συνηθισμένα προϊόντα ολοκληρώνονται κατά αυτόν τον τρόπο. Μερικοί πελάτες έχουν τις ειδικές απαιτήσεις για τη διαδικασία παραγωγής του προϊόντος. Μπορούμε να κάνουμε το ίδιο πράγμα. Σε τελευταία ανάλυση, οι τεχνικοί μας έχουν περισσότερο από 20 έτη εμπειρίας, αλλά χρειαζόμαστε τη λεπτομερή επικοινωνία, και ο πελάτης πρέπει να πει σαφώς πριν από τη διαταγή. Το εργοστάσιό μας χαρακτηρίζεται από τη μηχανοποιημένη παραγωγή και την καλύτερες ομοιομορφία και τη σταθερότητα των προϊόντων. Είστε πολύ ευπρόσδεκτοι να ζητήσετε συνεργασία。

 

Ε & Α

Η επιχείρηση έχει εξυπηρετήσει τους πελάτες εμπορικών σημάτων για περισσότερο από 20 έτη. Η ποιότητα των προϊόντων του εργοστασίου και η τοποθέτηση υπηρεσιών απολαμβάνουν μια υψηλή φήμη στη βιομηχανία. Το προσωπικό πωλήσεων έχει την εκτενή εμπειρία προϊόντων. Όλο που χρειάζεστε είναι να περιγραφεί το επιθυμητό προϊόν. Θα σας βοηθήσουμε με όλα. Οι πελάτες μπορούν ελεύθερα να επιλέξουν ποικίλα εισαγόμενα και εσωτερικά εξαρτήματα, καθώς επίσης και ποικίλα υψηλά και χαμηλής βαθμίδας υλικά. Το εργοστάσιο μπορεί να παρέχει πολλούς τύπους χαλύβων, όπως η Κίνα 9CR, Ιαπωνία 440-γ, Ιαπωνία VG1, Ιαπωνία VG10 και ούτω καθεξής. Τεχνικά, οι υπάλληλοί μας έχουν περισσότερο από 20 έτη εμπειρίας. Το πλεονέκτημά μας είναι ότι η ποιότητα των προϊόντων είναι πολύ υψηλή. Η πείρα και η εμπειρία προϊόντων μας μπορούν πλήρως να καλύψουν τις διάφορες απαιτήσεις σας για την ποιότητα των προϊόντων.